





Fra økonomi-studerende til madmenneske - En iværksætters historie
Magasinet VINK København har skrevet en artikel om Mia Maja Hanssons rejse fra CBS studerende til iværksætter indenfor madens verden. Det er en historie om hvordan ideen om et delekøkken endte med at definere Mia Majas liv, da hun grundlagde Kitchen Collective tilbage i 2014 og siden da har hjulpet mere end 300 kitcheneurs med at realisere deres kulinariske drømme og kæmpet for en mere mangfoldig madkultur i Danmark.




Tale til køkkenfest: Åbning af Staldkøkkenet
Åbningstale til åbning af Staldkøkkenet - af Mia Maja Hansson

Fremtidens mad – med Mia Maja Hansson
På Madens Folkemøde 2021 interviewede Andreas Grubbe Kirkelund ejer og direktør af Kitchen Collective, Mia Maja Hansson, til Samvirkes podcast Med Mad i Munden, om de nyeste tendenser på madiværksætter scenen, hvad vi kommer til at spise i fremtiden og hvorfor det er så vigtigt med bæredygtighed.



POV BUSINESS
Gastroiværksætteren Mia Maja Hansson Frederiksen fra Kitchen Collective fortæller Marie Sainabou Jeng, hvordan hun kæmper for at gøre vækst til et subjektivt begreb og give plads til menneskelige bundlinjer i erhvervslivet.

Go’Morgen Danmark
Mia Maja Hansson sad som ekspert sammen med Claus Zibrandtsen fra Inqvation og forretningsudvikler Vivi Nørby Foss Kowalczyk, da Go’ Morgen Danmark satte fokus på iværksætteri.

Madsystem-bryder: Mia Maja Hansson
Koalition har skrevet et portræt af Mia Maja Hansson og hendes afvisning af ensporet erhvervslingo, der er stædigt forankret i økonomi. Mia Maja kæmper derimod for at gøre vækst til et subjektivt begreb og give plads til menneskelige bundlinjer i erhvervslivet. Læs mere om hvordan hun gør netop dette her.