Street Food om Søerne - 2019

Fotokredit: Rasmus Poulsgaard

Årets vindere, 2019:
Årets Street Food’er: Snack & Blues, Årets Særpris: Rørt

Rørt - Årets Særpris - Street Food Om Søerne 2019

Fotokredit: Rasmus Poulsgaard

Jury:
Vi skubber til udviklingen ved at have en kompetent jury på pladsen. Jury-indsatsen er et yderst vigtigt stykke arbejde for festivalen, da vi tror på, at dette kan være med til at sikre en fremtidig udvikling af street food kulturen, der indebærer kvalitet, originalitet og bæredygtighed. Juryen bestod i år 2019 af: Mette Martinussen, Sophie Hæstorp Andersen, Kris & Chris, Marie Sainabou Jeng, Søren Steffensen, Francis & Victor Cardenau, Alex (Snack & Blues) Johan Dal (Slow Food) Claus Meyer og Martin Bregnballe.

Kriterier Årets Street Food’er: Prismæssig tilgængelig, God og hurtig service, skal kunne spises håndholdt, ægthed og godt håndværk, Originalitet og fremelske diversitet, Bæredygtighed. Kriterier Årets Særpris: Skal have noget på hjerte (politisk holdning, budskab, passion). Omtanke, Skal give en hovedrolle til andre råvarer end de sikre velkendte, Skal tale til en, overraske og skal pege ud i fremtiden.

Nomineret Årets Street Food’er- Nordic Fast Food (Ristet Rug)- Saito Sushi- Snack & Blues- JIPI- Mother of Dragons. Nomineret Årets Særpris- Rørt- Fonda- FRAK (ukrudt)- Rebæl- Foodture


Street Food om Søerne er en madfestival der arbejder for at fremme en mangfoldig madscene ved at samle madivæksættere, mindre restauranter og større gastronomer rundt om Søerne i København. Festivalen 2019 blev lavet med følgende partnere: Irma, Coop Crowdfunding, MikkeleriZettleFRAKKBH Madhus

Læs mere her

Festivalen laves med de bedste kammerater: Frederik Aske Sønksen, Sigurd Ulvedal, Maria Koustrup og Jacob Damgaard.

Frederik og Sigurd er de seje mænd bag Rebel Food, Maria er bosslady i Kitchen Collective og Jacob Damgaard leverer de lækreste produktioner og opnår værdigfulde samarbejder under hatten Damgaard Works.

Teamet bag Street Food om Søerne

Fotokredit: Rasmus Poulsgaard

Previous
Previous

Fremtidens mad – med Mia Maja Hansson

Next
Next

PODCAST: Så længe det kan spises