VIDEN & FORMIDLING

 

I Kitchen Collective arbejder vi med viden om og formidling af madiværksætteri — vi underviser blandt andet madiværksættere gennem forskellige programmer og samarbejder, og vi rådgiver og driver projekter omkring madiværksætteri.

Vi mener, at vi som iværksættere er frontløbere i at formidle og inspirere med vores virke, råvare valg og innovative løsninger og vi betragter os selv som en værdig kapacitet indenfor viden om madiværksætteri, madfællesskaber, madtrends og bæredygtige forretningsmodeller.

Fra Kitchen Collectives spæde start har vi evnet at skabe en unik viden ved at oversætte iværksætteres processer til omverdenen og samtidig få nye indsigter i iværksætteriet via omverdenens mange gode spørgsmål til det at være iværksætter. Denne viden benytter vi i dag til at skabe endnu flere bæredygtige virksomheder. Vi ved, hvilke bekymringer mennesker er ramt af, når de skal begive sig ud på et eventyr som iværksætteri. Dette kan vi imødekomme dem i, før de selv er blevet bevidste om det, og det er eksempelvis på denne måde vi hjælper kommende og eksisterende iværksættere videre.

 

SKOLE

Vi underviser, uddanner og deler generøst læringer og erfaringer i og udenfor Kitchen Collective.  Vores ambition er at danne skole indenfor bæredygtigt madiværksætteri, og vi favner mennesker fra abc til phd og fra børnehavebørn til bachelorer.

RÅDGIVNING

 

I Kitchen Collective lever vi for at skabe virksomheder, der bidrager til mere mangfoldig og bæredygtig madkultur med sunde virksomheder og mennesker, der har det godt. Derfor tager vores forretningsudviklingsrådgivning også afsæt i mennesket bag ideen og ikke i markedskræfterne.

 

INDBLIK

I Indblik kan du læse dybdegående udgivelser om madiværksætteri, og hvordan vi gennem værtskab, viden, inspiration og fællesskab arbejder sammen med morgendagens madiværksættere og andre om at skabe løsninger på et sundere og mere bæredygtigt madsystem.