Fremtidens Grønne Madoplevelser

I Kitchen Collective samarbejder vi med uddannelsesinstitutioner for at skabe bæredygtigt iværksætteri og vise fremtidens iværksættere, at der er mange måder at udleve sine drømme på.

Derfor er vi også stolte af at have skabt projektet, Fremtidens Grønne Madoplevelser, i samarbejde med Hotel Og Restaurantskolen og CPH Food Space med midler tildelt af Fonden for Entreprenørskab.

Formålet med projektet er at klæde Hotel- og Restaurant Skolens hovedforløbselever på til livet som madiværksætter gennem arbejdet med at finde deres egen forretningside, pitche den og teste den i et streetfood pop-up event. Streetfood eventen var kulminationen på 6 ugers skoleforløb, hvor blandt andre iværksætter af Kitchen Collective, Street Food om Søerne og CPH Food Space, Mia Maja Hansson, underviste i bæredygtigt madiværksætteri.

Når vi underviser i Kitchen Collective, søger vi at give et mangfoldigt indblik i, hvordan man kan drive virksomhed og præsenterer eleverne for levende cases, der har skabt virksomheder på vidt forskellige måder.

I dette projekt introducerede vi blandt andet eleverne for Veatery, Ice Beam og Snack & Blues, der alle er grønne madvirksomheder, som med vidt forskellige metoder har testet deres forretningsmodel og produkt.

”Det har været rigtig fedt at møde iværksættere og høre hvordan de har gjort, og hvordan man tænker det forretningsmæssige ind på forskellige måder. Det har givet en forståelse for hvordan man kan arbejde med mad på andre måder end at være kok på en restaurant.” Sten Andersen, elev på Hotel- og Restaurant Skolen.
Læs den afsluttende rapport over projektet her.

Fremtidens Grønne Madoplevelser er på den måde et godt eksempel på, at når Kitchen Collective indgår samarbejder med uddannelsesinstitutioner, så gør vi det for at bidrage til, at der bliver skabt bæredygtige virksomheder og for at bidrage til en demokratisering af mulighederne for at blive iværksætter.

Previous
Previous

Mia Maja laver oplæg om ledelse

Next
Next

Fra økonomi-studerende til madmenneske - En iværksætters historie