Projekt Restore restaurants

I samarbejde med Wonderful Copenhagen, HORESTA, DRC - Danmarks Restauranter & Caféer, Food Organisation of Denmark og Københavns Kommune har Kitchen Collective været med til at udvikle og afvikle projektet Restore Restaurants.
Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Med formålet om at hjælpe hovedstadens restauranter til hurtigt at omstille sig til nye segmenter og ændrede behov i forlængelse af COVID-19, har vi gennem workshops og rådgivningsforløb bidraget til restauranternes langsigtede overlevelse med fokus på at bruge krisens begrænsninger som afsæt til at skabe innovation i restaurationsbranchen.

De deltagende restauranter Brasserie Valby, H15, Aamanns, Tribeca / Beer & Pizza Lab, Cofoco, Restaurant MOS , Restaurant Lola, Jagger Copenhagen, Pico, Otto Pizza, BÆST, Ved Stranden 10 Vinhandel & Bar, Mirabelle Bakery, Gaarden & Gaden og Værtshuset Sankt Peder står nu med konkrete handlingsplaner indenfor:

Markedsføring og kommunikation
Rekruttering og medarbejder-fastholdelse
Bedre styring af bundlinjen
Systematisk planlægning af mersalg

Du kan læse vores helt konkrete anbefalinger til handlinger her:
https://lnkd.in/dHEAjmd

Aktiviteterne fortsætter i 2022 med innovationsforløb, rådgivningsforløb, netværksmøder og topleder symposiet. Er det noget du som restaurant er interesseret i at deltage i, så send en mail til restore@woco.dk

Vi ser frem til at kunne hjælpe endnu flere restauranter og bidrage til den fremtidige overlevelse af hovedstadens madscene.

Mikala Kofoed Rasmussen
Michael Ingemann
Mia Maja Hansson Frederiksen

Previous
Previous

UNDERVÆRKER

Next
Next

Greater Copenhagen Food Startup