Greater Copenhagen Food Startup
Som økonomisk partner i accelerator programmet, Greater Copenhagen Food Startup, arrangerede vi et frokost event på Madens Folkemøde, hvor vi samlede en række slagkraftige mad-aktører til en samtale, om hvordan vi bedst muligt understøtter fremtidens bæredygtige madiværksætteri.
Mia Maja Hansson, bestyrelsesforperson i CPH Food Space og ejer af og direktør i Kitchen Collective, stod i spidsen for samtalen og satte fokus på de mange erfaringer og læringer programmet har bidraget med.
Hør hendes mening her
I tæt samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden og CPH Food Space har vi siden 2017 lagt scene til mere end 400 innovative food startups.
Gennem mentorsparring, partnerskaber med Irma, Coop Crowdfunding, Råhandel og Torvehallerne KBH, et stort netværk af succesfulde iværksættere og et blik for international skalering har vi hjulpet kendte navne som Planteslagterne, RØRT, Vera Mexicana og mange andre i gang med deres virksomheder.
Samtalen på Madens Folkemøde var kun begyndelsen til en længere og vedvarende samtale om, hvordan vi tager alle disse gode erfaringer til det næste trin og sikrer at fremtidens bæredygtige madiværksætteri får de bedst mulige vilkår.
Skal du være med til at definere, hvordan iværksætteriet indenfor madens verden skal tage form i fremtiden?
Så tag fat i Mia Maja Hansson på miamaja@kitchencollective.dk og indled snakken om, hvordan du kan bidrage til at understøtte fremtidens, bæredygtige mad-iværksætteri.
Fotokredit: Andreas Omvik
---
Programmet bliver til i et samarbejde mellem Erhvervshus Hovedstaden, CPH Food Space, Smag på Nordsjælland og Københavns Kommune og er finansieret af EU’s Social Fond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.