Kitchen Collective præsenterer: Grønne fællesmiddage

Kom til langbordsmiddag når vi over tre aftenener inviterer til grønne fællesmiddage, for at bidrage til et fællesskab omkring udbredelsen af mere plantebaserede måltider i hjemmet!

Til hvert event er middagen tilberedt af de madiværksættere, der har sin daglige gang i Kitchen Collectives delekøkken. Vi kalder dem kitcheneurs.

Til hver middag kan du opleve et af temaerne:

  • Madspild: Hvordan gør vi kedelige og tilfældige rester lækre?

  • Umami: Hvad skal der til for at opleve et fuldendt måltid?

  • Bælgfrugter: hvad gør vi med dem og hvordan tilsmages de?

Råvarerne leveres på selve dagen af samarbejdspartnere og lokale producenter.
Det betyder, at madiværksætterne ikke ved, hvilke grøntsager de skal arbejde med før på selve dagen.

Dette skaber en ramme, hvori der kan blive udviklet nye og anderledes retter, ligeså vel som det imiterer en hverdagssituation, hvor man sjældent tager beslutningen aftenens måltid, før man ser, hvilke råvarer supermarkedet byder på.

I kampen mod madspild får vi leveret overskudsgrønt af To Good To Go, som akkompagneres af råvarer fra lokaleproducenter og madiværksættere.

 

𝐁𝐚𝐠𝐠𝐫𝐮𝐧𝐝:

Madforbruget er generelt set forbundet med en stor klimabelastning.  
Med Grønne fællesmiddage ønsker Kitchen Collective at bidrage til udbredelsen af klimavenlige madvaner, som kan være med til at fremme den grønne omstilling.  

Kitchen Collective er et inkluderende madiværksætterhus, hvor vi gennem værtskab, viden, inspiration og fællesskab undersøger og smager på morgendagens madscene.  

Kitchen Collective arbejder sætter scene til madiværksætteriet, fordi vi tror på at madiværksættere er fyrtårne for velsmagende løsninger på et sundere og mere bæredygtigt madsystem. 

Projektet er blevet til i samarbejde med Københavns Kommune. 

Grønne Fællesmiddage er desuden blevet til med hjælp fra

Overskudsgrønt leveret af: To Good To Go

Råvarer og produkter fra: Agrain, Planteslagterne, PureDansk, Bugging Denmark, Nørrebro Likør, m.fl.

Måltider udviklet og tilberedt af Kitcheneurs: The Caribbean Housewife, Saito & Evoo


Previous
Previous

Iværksætterguide: Bliv opdateret på unikke iværksættertilbud

Next
Next

Kitcheneurs får succes med Coop crowdfunding