DU ER INVITERET // APRIL

EVENTS & POP-UPS

Kitchen Collective sætter scene til madiværksætteriet, fordi vi tror på, at madiværksættere er fyrtårne for velsmagende løsninger på et sundere og mere bæredygtigt madsystem. I samarbejde med morgendagens madiværksættere og andre organisationer byder vi året rundt indenfor til en lang række forskellige events  -  og du er inviteret!
 

Er du interesseret i, hvilke spændende arrangementer og pop-ups du kan tage del i?  Så har vi her samlet et indblik i nogle af de kommende events, der finder sted både i og udenfor vores Slagtekøkken i Kødbyen. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

12.04 BIRYANI FESTIVAL M. SA-NA'Z

Embark on a flavorful journey across India at Sa-Na’z "Biryani Festival."

Relish the essence of five distinct biryanis, each a culinary masterpiece expertly crafted with chicken and mutton from diverse states.

Join us for an evening of cultural immersion and culinary delight, where vibrant stories behind each biryani come to life. Our interactive session encourages you to share your biryani tales while savoring the diverse cultural influences on your plate.

Time: 18.00 - 20.00

 

22.04 MIDDAG MED SA-NA’Z UNDER MADLAND FESTIVAL

I Kitchen Collective sætter vi scene til madiværksætteriet, fordi vi tror på, at madiværksættere er fyrtårne for velsmagende løsninger på et sundere og mere bæredygtigt madsystem.

D. 22. april kan du i forbindelse med Madland Festival møde Sa-Na’z, når hun inviterer til at udforske det indiske køkken gennem danske råvarer. 

Tid: 18.30-20.30

 

23.04 LEVANTINSK POP-UP M. YUSRAS KØKKEN

Inviter dine venner eller din familie på en anderledes madoplevelse i Kødbyen, når Yusras Køkken inviterer på levantinsk pop-up!

Menuen byder blandt andet på moutabbal, kebbe, frekeeh, moussaqaá, baklawa og meget mere.

Tid: 18.30-21.00

 

24.04 COOKING CLASS - WASHOKU M. SAITO

Vil du lære at lave japansk mad?

… så meld dig til madlavningskursus med Takashi Saito fra Saito CPH.

Kursuset har fokus på en håndfuld klassiske retter, der til sammen udgør et komplet måltid, og som fremhæver en masse grundviden om værdifulde basiselementer og råvarer i det japanske køkken.

Tid: 17.30 - 21.00

 

02.05 SAMTALEMIDDAG: FÆLLESSKAB M. BYENS NETVÆRK

Til Byens samtalemiddag samles vi om bordet til viden, inspiration, netværk og god mad. Første gang med temaet FÆLLESSKAB.

Hvilke udfordringer er vi fælles om, når vi skal udvikle fremtidens steder og byer? Hvad kan vi lære af hinanden? Hvor findes det gode fællesskab? Hvordan kan vi nytænke rum til fællesskaber? Hvor starter vi?

Glæd dig til at gå til bords med Jeff Risom, Pia Møller-Holst og Katrine Winther.

Tid: 18.00-20.30

 

17.05 POP-UP RIJSTTAFEL M. SAYANG

Indulge in our signature dish, Rijsttafel, a grand feast of Indonesian flavors.

Translating to "rice table" in Dutch, Rijsttafel is a culinary tradition that originated during the colonial era in Indonesia. This elaborate meal features a lavish spread of small dishes, each offering a unique taste, texture, and aroma.

Tid: 17.30-20.30

Previous
Previous

Er der gode forretningsmodeller for virksomheder, der tager samfundsansvar?

Next
Next

Kitchen Collective X Integrated Fodd Studies