Back to All Events

LEVANTINSK POP-UP M. YUSRAS KØKKEN

Inviter dine venner eller din familie på en anderledes madoplevelse i Kødbyen, når Yusras Køkken inviterer på levantinsk store bededagsmiddag!

Se menuen nedenfor.

Mezze

Moutabbal

Røget aubergine, tahin, yoghurt og hvidløg

Kebbe wa Shoraba

Friteret kebbe med fyld af hakket oksekød og krydderier serveret med en traditionel krydret linsesuppe på røde linser, ris, rød peber, tomat, løg og gulerødder, toppet med krydderurter.

Hovedret

Frekeeh-salat

En syrisk klassiker med frisk agurk, tomat, rødløg, forårsløg, persille, mynte, granatæblekerner, ristet aubergine og frekeeh, den lækre rustikke røgede og gnubbede fuldkornshvede. Toppet med valnød.

Khubs Kaleb

Yusras' hjemmebagte brød af hvedemel med nigella, sesam og fennikel.

Kapsa Dajaj 

En anden af vores gæsters favoritter er kylling med basmatiris, friske tomater, rød peber og gulerod, løg, hvidløg og grøn ingefær toppet med kogte kikærter. Serveres med krydret tomatsauce.

Moussaqaá

Syrisk ovnbagt grøntsagsgryde med aubergine, tomat, løg, hvidløg, rød peber og koriander (vegansk).

Dessert 

Yusras Baklawa

En rulle filodej, marineret med ghee, fyldt med pistacienødder og toppet med sirup. Bagt til sprød og gylden perfektion.

“Hemmeligheden bag en god baklawa er at temperere sukkeret, så de andre ingredienser kommer til deres ret", siger Yusra.

Serveres family style ved langborde. 

Pris: 350kr.

Børn under 12 år er halv pris

Udvalgte vine og kombucha sælges pr glas eller flaske.  

 

Hvad er Levanten?

Levanten er Syrien, Libanon, Palæstina, Israel og Jordan, som deler en kulinarisk tradition, der går tusinder af år tilbage.

Hvem er Yusras Køkken?

Yusras Køkken er en nystartet socialøkonomisk cateringvirksomhed, som laver levantinsk gourmetmad og ansætter medarbejdere med flygtningebaggrund, som har haft svært ved at få fodfæste på det danske arbejdsmarked.

Adresse

Slagtehusgade 11A, 1715 København V

Previous
Previous
April 22

MADLAND FESTIVAL - SA-NAZ FOOD JOURNEY

Next
Next
April 24

COOKING CLASS - WASHOKU M. SAITO