Back to All Events

SEAFOOD FESTIVAL 2024 M. SA-NA'Z

Mød Sa-Na’z på dette års Seafood Festival, som er en hyldest til den overdådige mangfoldighed af fisk og skaldyr, der pryder vores kyster; fra friskfanget fisk til delikate skaldyrsspecialiteter. Sa-Na’z er blandt de 70 restauranter, der i år er en del af festivalprogrammet, som løber af stablen 27.-26. maj.

Se menuen nedenfor.

MENU

359 KR.
+billetgebyr 26 kr.

Muslinge Moilee

Kokosnøddesuppe med muslinger, krydret med et strejf af syrlighed

Kolivada rejer

Sprøde og krydrede indbagte rejer i indisk stil, en smagfuld kystdelikatesse serveret med salat 

Fisk Polichattu med Ghee Rice

 Mørt fisk marineret i syrlige krydderier, pakket ind i bananblade og grillet, serveret med duftende ris med ghee.

Chenna Poda

Den traditionelle østindisk dessert er en karameliseret cheesecake med et dejligt strejf af kardemomme serveret med friske bær.

VINMENU

250,00 kr.

Pinot Grigio
En forfriskende kontrast til den cremede kokosnøddesuppe

Sauvignon Blanc
Sprød og forfriskende hvidvin som komplementerer sprøde og krydrede rejer

Chardonnay
De smøragtige noter i vinen vil komplementere rigdommen af ghee-risen, mens syren ville skære igennem fiskens syrlige krydderier

Moscato
blomster- og frugtige noter, der vil forstærke den karamelliserede sødme af Chenna Poda og skabe en harmonisk balance i ganen

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.

Previous
Previous
May 21

POP UP M. YUSRAS KØKKEN

Next
Next
May 24

PRIVAT EVENT