Mød Sa-Na’z på dette års Seafood Festival, som er en hyldest til den overdådige mangfoldighed af fisk og skaldyr, der pryder vores kyster; fra friskfanget fisk til delikate skaldyrsspecialiteter. Sa-Na’z er blandt de 70 restauranter, der i år er en del af festivalprogrammet, som løber af stablen 27.-26. maj.
Se menuen nedenfor.
MENU
359 KR.
+billetgebyr 26 kr.
Muslinge Moilee
Kokosnøddesuppe med muslinger, krydret med et strejf af syrlighed
Kolivada rejer
Sprøde og krydrede indbagte rejer i indisk stil, en smagfuld kystdelikatesse serveret med salat
Fisk Polichattu med Ghee Rice
Mørt fisk marineret i syrlige krydderier, pakket ind i bananblade og grillet, serveret med duftende ris med ghee.
Chenna Poda
Den traditionelle østindisk dessert er en karameliseret cheesecake med et dejligt strejf af kardemomme serveret med friske bær.
VINMENU
250,00 kr.
Pinot Grigio
En forfriskende kontrast til den cremede kokosnøddesuppe
Sauvignon Blanc
Sprød og forfriskende hvidvin som komplementerer sprøde og krydrede rejer
Chardonnay
De smøragtige noter i vinen vil komplementere rigdommen af ghee-risen, mens syren ville skære igennem fiskens syrlige krydderier
Moscato
blomster- og frugtige noter, der vil forstærke den karamelliserede sødme af Chenna Poda og skabe en harmonisk balance i ganen
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.