Back to All Events

COOKING CLASS - WASHOKU M. SAITO

Vil du lære at lave japansk mad?

… så meld dig til madlavningskursus med Takashi Saito fra Saito CPH.

Kursuset har fokus på en håndfuld klassiske retter, der tilsammen udgør et komplet måltid, og som fremhæver en masse grundviden om værdifulde basiselementer og råvarer i det japanske køkken.

Progammet byder på følgende indslag:

Misosuppe
- laves på dashi fond, som er en vigtig grundsten i det japanske køkken. Laves med kombutang, katsuobushi fiskeflager og sommetider på tørret shiitakesvampe, hvis det skal laves og bruges i vegetariske retter, eller hvis man vil have et bestemt smagsudtryk, som shiitakesvampene kan give.

Gyoza
- stegte og dampede dumplings med fyld af svampe, kål og løg.

Onigiri
– trekantet hapsere med kogte og dampede ris, der spises med et sprødt stykke nori tang. Kan også laves med forskelligt fyld.

Tsukemono
- syltede og fermenteret grøntsager, som spises ved mange japanske måltider, hvor man især værdsætter deres ofte sprøde konsistenser som modspil til fx bløde ris.

Saikyoyaki
- marineret og grillet ørred, der trækker smag fra hvid miso, sake, mirin og sukker. Kan også laves med mange andre slags fisk.

Mindre variationer i retterne og programmet kan forekomme udfra tilgængelighed af råvarer fra vores leverandører, og for at kunne tilbyde den bedst mulige oplevelse på dagen. 


Adresse

Slagtehusgade 11A
1715 København V



Previous
Previous
February 23

BONG APETIT THALI M. SA-NA'Z

Next
Next
February 29

GARDEN OF GAIA: VEGAN INDIAN NIGHT M. SA’-NA’Z