Kålens Magi: Dolmaer og Delikatesser fra Verdens Køkkener
Café Mors Varme Hænder inviterer dig til at opleve en kulinarisk rejse, hvor kål er i centrum. De præsenterer en unik oplevelse, hvor kålens mange anvendelsesmuligheder bliver udforsket gennem en række lækre og autentiske retter.
Café Mors Varme Hænder er en erhvervsdrivende forening grundlagt i januar 2020. Beliggende i Tingbjerg drives caféen af lokale kvinder fra lokalområdet og tilbyder et trygt og inkluderende mødested. De serverer sund, vegetarisk mad inspireret af kvindernes madkulturer. Caféen fungerer som et springbræt til arbejdsmarkedet ved at tilbyde praktikker og frivilligt arbejde, der styrker kvindernes kompetencer og selvtillid.
MENU
Forret
Samosa med myntedip
Hovedret
Kåldolma - Serveres med fladbrød og yoghurt med hvidløg, tahin, smørsauce og tomatsalsa
Dessert
Panna Cotta med rabarber
En del af Copenhagen Cooking
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.