Back to All Events

INDIAN SUMMER M. SA-NA’Z

Indian Summer præsenteres af Sa-Na’z (Sanaz Food Journey)

Indiens kystområder er en skattekiste af kulinariske vidundere, hvor smagens symfoni afspejler bølgernes rytme. Når havet kysser landet, efterlader det en kulinarisk arv, der er uden sidestykke.

Kom med os på en ekstraordinær gastronomisk rejse, der fejrer Indiens kystkøkken. Vi er begejstrede for at præsentere en seks-retters kulinarisk symfoni, der vil tage dine smagsløg på en fascinerende rejse fra Gujarats kyster til Kolkatas livlige gader.

Men der er mere! For at forhøje din oplevelse har vi omhyggeligt sammensat vinparringer, der harmonerer perfekt med hver ret og skaber en uforglemmelig smagssymfoni.

Gå ikke glip af denne mulighed for at begive dig ud på et kulinarisk eventyr, der krydser Indiens mangfoldige kystlandskab. Det lover at blive en aften fyldt med lækre minder og uforglemmelige smagsoplevelser.

MENU

Kylling Tikka
Populær indisk ret bestående af marinerede kyllingestykker, der er grillet til perfektion med en blanding af krydderier og yoghurt

Reje Thokku
Rejer kogt i ghee med peber og krydderier serveret med paratha

Meen Pollichathu
Fisk i Kerala-stil tilberedt i bananblad og serveret med ghee-ris

Shahi-toast med kokos-Kulfi
En traditionel nordindisk is kaldet kulfi serveret med en lækker shahi-toast

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 16. – 25. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Previous
Previous
August 22

KÅLENS MAGI M. CAFE MORS VARME HÆNDER

Next
Next
August 24

MORNING RAGA M. SA-NA'Z