Sammen til Zoo Food Festival:

ZOO Food Festival

Foto: Zoologisk Have København

Mellem Den 27.- 29. maj lagde København ZOO rammer til, at vi i fællesskab kunne sætte fokus på bæredygtighed og naturbeskyttelse gennem maden, for både store og små. 

Sammen med Koalition har vi kurateret madiværksættere, vi ser som fyrtårne for velsmagende løsninger på et sundere og mere bæredygtigt madsystem til  ZOO Food Festival. 

Til ZOO Food Festival gav vi spisende mennesker mulighed for at smage på fremtidens mad fem iværksættere.  

 

Hvad skal vi spise og drikke i fremtiden? 

Mimic Seafood der viser os, at der potentiale for at erstatte fisk kan med plantebaserede alternativer.  

Kombucha Time, der udvikler økologiske, forfriskende og sprudlende fermenteret te 

Heaply producerer inkluderende og humoristiske konfekture, og er et 100% planteproduceret produkt. 

Wavy Wonders udvikler og producerer lækre og sunde tangsnacks.  

The Caribbean Housewife udvikler og producerer bl.a. plantebaserede supper, der varmer hele året rundt.  

Ice Beam – Beam me up foods, der har udviklet en proteinrig is variant - på 100% naturlige og økologiske råvarer med op til 7gram protein. 

På dagen fik gæsterne et indblik i, hvordan madiværksættere bygger bæredygtige virksomheder, da Mia Maja Hansson Frederiksen tog os igennem samtaler med Beam me up foods, Mimic Seafood og The Caribbean Housewife.
 

Kitchen Collective sætter scene til madiværksætteriet, fordi vi tror på at 
madiværksættere er fyrtårne for velsmagende løsninger på et sundere og mere bæredygtigt madsystem. 

Kitchen Collective er et demokratisk, deleøkonomisk og dagsordensættende  madiværksætterhus, som verden vender sig mod for at blive inspireret til fremtidens madscene. 

Previous
Previous

Kitcheneurs løftes af fællesskabet: Succes med Coop Crowdfunding:

Next
Next

Festivalguide 2022: Smag på madiværksætteriet