Back to All Events

Strawberry Sensation

Under Copenhagen cooking har du mulighed for at komme med til den populære HOUSEWIFE ROAST med naturvinparringer fra kvindelige producenter finder sted hos Kitchen Collective i Kødbyen. Jordbær er menuens hovedperson, inklusive sjældne hvide jordbær; betragtes som en luksus med et prisskilt for at bevise det. Gennem unikke signaturretter viser vi, hvordan jordbær kan opleves i forskellige smagsvarianter lige fra sødt, røget, pift, syrligt, salt, umami, nøddeagtigt, køligt og krydret. Middagen er parret med vidunderlige naturvine af Alanna LaGamba (Toronto, Canada) fra Vin de LaGamba (Flonheim, Rheinhessen, Tyskland).

Din vært 
The Caribbean Housewife laver Hot Soul Soup og Slow Fast Food i København. Restauranten er stiftet i 2016 af chefkokken Jamain Brigitha, som også er kunstner, kurator og kreativ iværksætter. Hendes eklektiske caribiske og latin-inspirerede køkken er parret med naturlig, økologisk og biodynamisk vin fra bemærkelsesværdige kvindelige producenter. Denne unikke måde at lave mad og præsentere mad på, findes ingen andre steder i Danmark. Hendes retter og convenienceprodukter er for det meste plantebaserede, vegetariske, veganske, gluten- og laktosefrie og så vidt muligt lavet med økologiske eller biodynamiske produkter. I denne sammenhæng rejser hun kritiske spørgsmål vedrørende bæredygtighed og plantebaseret mad. At præsentere kunst og samarbejde med andre kunstnere er et væsentligt element for The Caribbean Housewife. Gennem sit arbejde giver Jamain Brigitha et øjenåbnende syn på sort kunst og visuel kultur, identitet, diaspora, mangfoldighed og intersektionel feminisme.

Previous
Previous
August 23

Kartoffel-battle: Frankrig vs. Japan

Next
Next
September 4

PRIVAT EVENT