Rejse gennem Afrikas gastronomi - Første stop er Elfenbenskysten
Første stop er Elfenbenskysten med Mumzotic som vært. De to dygtige søstre fra Elfenbenskysten med stor passion for mad og gastronomi vil sende dig på en rejse gennem Elfenbenskystens klassiske festretter. Fra savannen, til kysten og gennem skoven, vil de kombinere sjov og fornøjelige stunder med dygtig madlavning.
Mumzotic har med kærlighed planlagt arrangementet som en velsmagende fællesspisning for at fordybe dig i den ivorianske atmosfære hvor fællesskab og hygge er den etiske grundregel.
På menuet er de 3 retter Alloco (stegt plantain banan), stegt søde kartofler og Riz gras (specielt krydret ris med grønsager). Med special krydret kylling og svinekød kød samt lækre saucer og salat som tilbehør. Det bliver serveret en mango Tiramisu og ananas tærte til dessert.
Menuen inkluderer også 1 flaske Enjaii lækre økologiske gourmet sodavand - Hibiscus Kiss eller Ginger Power. Det bliver også muligt at købe cocktails/mocktails.
Rejs med os til Elfenbenskysten og nyd nogle varme stunder sammen med os.
Rejse gennem Afrikas gastromi’ er præsenteret af African Village og er et koncept, der introducerer dig til den Afrikanske gastronomi. Du sendes på en rejse gennem Afrika, hvor du kan opleve forskellige madkulturer. Du prøver de lækre nationale retter fra det land, du rejser til, hvor omgivelserne er indrettet, så du får et indtryk af den lokale kultur. Alt krydret med musik i baggrunden.