Kom til bords med bæredygtigt iværksætteri og Det Gastronomisk Akademi i Kitchen Collective
Den 28. september slår iværksætterhuset Kitchen Collective dørene op for en middag med Det Gastronomisk Akademi – med morgendagens bæredygtige mad som omdrejningspunkt.
Aftenens middag skabes af Saito CPH, der er iværksætter i Kitchen Collectives delekøkken, som sammen med akademimedlem Rasmus Bredahl vil komme med velsmagende bud på hvad vi skal spise og drikke i fremtiden.
Arrangementet tager udgangspunkt i overbevisningen om, at den grønne omstilling skal være båret af madglæde og begejstring frem for rigide dogmer og løftede pegefingre. På denne aften vil du således få et unikt indblik i de nyeste trends i Københavnsk madiværksætteri under tematikkerne bæredygtighed, innovative drikkevarer og alternative proteinkilder, som ikke går på kompromis med smagen.
I løbet af aftenen vil stifter af Kitchen Collective Mia Maja Hansson desuden fortælle mere om, hvilke strømninger og tendenser, som hersker i den måde, der bygges madvirksomheder på i dag.
Tid og sted: Kl. 17.00 hos Kitchen Collective, Slagtehusgade 11A, 1715
Pris (5 retters middag + drikkevare-pairing): 800 kr. + 20 kr. gebyr
Sidste frist for billetkøb: 21/9