Back to All Events

Løg, Lir & Legacy - En spicy hyldest til afrikansk madkultur

Løg, Lir & Legacy dykker ned i løgets betydning i det afrikanske køkken – som smagsgiver, symbol på velstand og bærer af kulturel historie.
Løget er ikke bare en kulinarisk base, men en kilde til smag og samhørighed. Fra vestafrikanske klassikere som yassa til nordafrikanske tagines hviler utallige retter på løgets aromatiske styrke.

Bidudu står klar ved gryderne til at servere mad til jer mellem kl 12- 16, den 24. august- I kommer når det passer jer, og tager plads ved langbordet - så er der lagt op til fællesspisnings middag

Din vært
Annette er uddannet kok i Danmark, kogebogsforfatter bag Smagen og duften af mit Afrika, og stifter af Bidudu – et afrikansk madunivers, der bringer Afrikas smage ind i en nordisk kontekst.
Hun er kulturformidler og passioneret fortaler for afrikansk madkultur, med smag, bæredygtighed og historie som sine kerneingredienser.

Hun arbejder for, at det afrikanske køkken får den plads og respekt, det fortjener – både i maven og i verdensbilledet.
Gennem mad, fortællinger og fællesskab forener hun tradition og innovation – én ret ad gangen

Previous
Previous
August 22

Mezban - the shared table

Next
Next
September 6

Onam Sadhya