Har du smagt Kebbe Belsanya?
Denne gang har Yusras Køkken en række nye skønne retter fra det levantinske køkken med til bordet! Særligt tre af dem er nye på vores menukort: Kebbe Belsanya, Laban Belkhodar og Rz ea Bazalya wa lahme.
Kom og smag på herlighederne, når de åbner dørene den 21. juni!
Menu
MEZZE
Laffat Musakhan
Ovnbagte rolls af tyndt arabisk brød fyldte med kylling tilberedt med løg, sumak og olivenolie
Shoraba Fetr
En lækker cremet suppe med svampe, løg og fløde baseret på en fond af kylling eller okse
HOVEDRETTER
Kebbe Belsanya
Kebbe tilberedes på mange måder i Levanten. I denne version er bulgurdejen lagt i to lag med hakket kød i mellem. Bagt i ovnen til den er sprød og smagfuld.
Laban Belkhodar
Denne salat med yoghurt er som skabt til Kebbe Belsanya. Rosiner, valnødder, agurker og andre grøntsager i den syrlige yoghurtdressing skaber en perfekt balance til den krydrede kebbe.
Rz ea Bazalya wa lahme
Når Yusra tilbereder basmatiris, synger englene. Risen serveres med ærter, gulerødder og ovnbagt lammekød i Yusras lage. En krydret tomatsauce fuldender oplevelsen.
Fattoush
Denne originale levantinske salat kombinerer frisk salat, tomater, agurk, rød peber, forårsløg, persille, mynte, olivenolie og granatæble, toppet med Yusra egen dressing og stykker af ristet arabisk brød.
DESSERT
Eish al Saraya
Eish al Saraya kan oversættes til “Paladsets brød”. Det kan bedst beskrives som en levantinsk variant af tiramisu. En let creme med en duft og smag af safran og rosenblomstvand, på en bund af ristede brødstykker i karamellage. En signaturret i det levantinske Køkken og en perfekt afslutter på et festligt måltid.