SAYANG – Indonesisk Cuisine
Bag SAYANG – Indonesisk Cuisine står Dini, der er født i Jakarta, og kom til Danmark i 2007. Hun har de seneste mange år haft sin egen restaurant i Horsens, hvor hun har serveret et bredt udvalg af asiatiske fusionsretter med særligt fokus på det indonesiske køkken, og nu er hun flyttet til København og er blevet en del af kollektivet i Kitchen Collective.
Selvom Dini ikke altid har arbejdet med mad – hun har blandt andet haft sin egen forretning i Malaysia med indonesisk kunst og håndværk – så har mad altid været en stor passion for hende og en stor del af hendes opvækst. Hendes mor har blandt andet haft en restaurant i Sumatra, og hendes tanter har haft flere spisesteder i Jakarta.
Dini har startet SAYANG, fordi hun gerne vil introducere danskerne for smagen af hendes hjemland. ’Sayang’ er et alsidigt ord, der udtrykker kærlighed og omsorg, og navnet afspejler ligeledes kærligheden til indonesisk mad og ønsket om at bygge bro mellem kulturer via maden.
I Kitchen Collective vil SAYANG blandt andet teste sit ’pop up’-koncept, hvor signaturretten ’rijsttafel’ vil spille en central rolle. Rijsttafel består af mange små delevenlige retter, der repræsenterer et bredt udvalg af indonesiske smage. SAYANG ønsker at redefinere casual dining ved at tilbyde ydmyge men smagfulde retter, der passer til enhver lejlighed.
Læs mere via:


