DU ER INVITERET // MAJ

EVENTS & POP-UPS

Kitchen Collective sætter scene til madiværksætteriet, fordi vi tror på, at madiværksættere er fyrtårne for velsmagende løsninger på et sundere og mere bæredygtigt madsystem. I samarbejde med morgendagens madiværksættere og andre organisationer byder vi året rundt indenfor til en lang række forskellige events  -  og du er inviteret!
 

Er du interesseret i, hvilke spændende arrangementer og pop-ups du kan tage del i?  Så har vi her samlet et indblik i nogle af de kommende events, der finder sted både i og udenfor vores Slagtekøkken i Kødbyen. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

15.05 COOKING CLASS - WASHOKU M. SAITO

Vil du lære at lave japansk mad?

… så meld dig til madlavningskursus med Takashi Saito fra Saito CPH.

Kursuset har fokus på en håndfuld klassiske retter, der til sammen udgør et komplet måltid, og som fremhæver en masse grundviden om værdifulde basiselementer og råvarer i det japanske køkken.

Tid: 17.30 - 21.00

 

17.05 POP-UP RIJSTTAFEL M. SAYANG

Indulge in our signature dish, Rijsttafel, a grand feast of Indonesian flavors.

Translating to "rice table" in Dutch, Rijsttafel is a culinary tradition that originated during the colonial era in Indonesia. This elaborate meal features a lavish spread of small dishes, each offering a unique taste, texture, and aroma. 

Tid: 17.30-20.30

 

21.05 LEVANTINSK POP-UP MIDDAG M. YUSRAS KØKKEN

Kom til levantinsk pop-up middag!

Yusra laver mad, som man gør det til storfamilien ude på landet i Syrien. Hun laver mad af kærlighed til råvarerne og til de mennesker, der samles om hendes bord, og nu kan du prøve det!

Menuen byder bl.a. på mezze med hummus, mouhammara og goulash sapanekh, samt kebbe, fattoush og baklawa.

Tid: 18.30-21.00

 

22.05 SEAFOOD FESTIVAL 2024 M. SA-NA’Z

Mød Sa-Na’z på dette års Seafood Festival, som er en hyldest til den overdådige mangfoldighed af fisk og skaldyr, der pryder vores kyster; fra friskfanget fisk til delikate skaldyrsspecialiteter.

Sa-Na’z er blandt de 70 restauranter og pop.ups, der er en del af årets festivalprogram. Festivalen løber af stablen 17.-26. maj.

Glæd dig til både klassiske fiskeretter med et indisk touch og traditionelle indiskiske retter med fisk og skaldyr. Du kan se hele menuen ved at trykke på knappen nedenunder.

Tid: 18.00

 

26.05 DAYTIME MEYHANE M. POP-UP MEYHANE

En "Meyhane" henviser typisk til en traditionel tyrkisk taverna, kendt for sin afslappede atmosfære, gode mad og måske vigtigst af alt sit udvalg af raki - en anisflavored spiritus.

Menuen er inspireret af italiensk-tyrkiske smage og historiske opskrifter fra Istanbul lavet på friske økologiske råvarer fra København.

På bordet vil vi servere vores kære tyrkiske raki sammen med nogle omhyggeligt udvalgte anatolske vine til at matche smagene.

Tid: 14.00-17.00

 

30.05 THE TASTE OF OLD DELHI M. SA-NA’Z

Step into the timeless allure of Old Delhi's royal cuisine with Sa-Na’z. A journey through centuries-old recipes that evoke the essence of a bygone era.

Experience the opulence of creamy kormas, sizzling burra kebabs, and fragrant biryanis, each bite a symphony of flavors that transport you to the bustling streets of Purani Dilli.

Join Sanaz Food Journey for an unforgettable dining event featuring iconic dishes and exquisite desserts crafted with love from India's culinary treasure trove.

Time: 18.00 - 21.00

 

14.06 POP-UP RIJSTTAFEL OG KARAOKE M. SAYANG

Indulge in our signature dish, Rijsttafel, a grand feast of Indonesian flavors!

Translating to "rice table" in Dutch, Rijsttafel is a culinary tradition that originated during the colonial era in Indonesia. This elaborate meal features a lavish spread of small dishes, each offering a unique taste, texture, and aroma. 

Dinner: 17.30 - 20.30
Karaoke: 20.30 - 22.30

Please inform Sayang if you will stay to join the karaoke after dinner.

Previous
Previous

Mia Maja medvirker i podcast for CAFx: FOODSCAPES

Next
Next

Er der gode forretningsmodeller for virksomheder, der tager samfundsansvar?