Timepakker

 

Kitchen Collective tilbyder dig timepakker:

  • Timepakke 1 pr. måned: 900 kr. ex moms – du forudbetaler for 10 timer den pågældende måned, og prisen for dit efterfølgende timeforbrug er 90 kr. ex moms pr time.
  • Timepakke 2 pr måned: 1600 kr. ex moms – du forudbetaler for 20 timer den pågældende måned, og prisen for dit efterfølgende timeforbrug er 80 kr. ex moms pr time.

 

Det er ikke muligt at spare timer op til kommende måneder eller få tilbagebetalt penge for ikke brugte timer.

 

En timepakke fungerer som et abonnement, som du binder dig for i minimum 3 måneder.

 

Timepakker kan tegnes på månedsbasis gældende fra den månedens start til månedens slut.

 

Primo hver måned fremsendes fakturaen for en timepakke, hvorefter der udløses kredit i bookingsystemet. Systemet kan kun håndtere at give kredit for en måned ad gangen. Det vil sige, at kredit for en pågældende måned først bliver udløst per den første i den pågældende måned. I den indeværende måned kan man altså betale med først kredit og derefter via betalingskort til den lavere timepris fastsat i timepakken. Ønsker man at booke forud for den måned, som man befinder sig i, kan man kun betale via betalingskort, men stadig til den lavere timepris. Vi sørger for, at du pr den første i måneden bliver modregnet.

 

Ex: Den 1. oktober modtager du en faktura på 1600 kr ex moms for en timepakke 2, og efterfølgende har du 20 timers kredit i bookingsystemet, som du kan bruge til at betale med i oktober. Herefter kan du kun booke flere timer via betalingskort, men stadig til den lavere timepris på 80 kr ex moms, som fastsat i timepakken. Ønsker du at booke timer i køkkenet fx d. 8. november for at være sikker på, at det er ledigt, booker du køkkenet via betalingskort til timeprisen på 80 kr ex moms. D. 1. november nulstiller systemet, og du vil få kredit på din konto igen svarende til 20 timers brug i køkkenet. Systemet tilbagebetaler dig pengene for din booking d. 8. november og modregner timerne fra din november kredit, herefter kan du frit booke og betale med din resterende mængde kredit.