Vi søger praktikanter til foråret 2018!

MiaMajaMiaMaja_DSF4135

Kitchen Collective hjælper gastronomiske iværksættere i gang ved at tilbyde fleksible produktionsfaciliteter og unikke salgsmuligheder. Vi driver delekøkkener i Københavns Sydhavn på Aalborg Universitet og vi driver et event og kitchen space i madiværksætterhuset CPH Food Space. Desuden planlægger og afvikler vi Street Food Festival i Aarhus og København i august sammen med en række samarbejdspartnere.

Til foråret 2018 søger vi en praktikant til vores kontor i Sydhavnen og 1-2 praktikanter til vores eventspace i Kødbyen.

Kommunikationspraktikant:

Som praktikant er du med til både at udvikle vores kommunikation på sociale medier samt koordinere og markedsføre Kitchen Collectives aktiviteter. Opgaverne består blandt andet i:

  • Kommunikation på sociale medier, web og blog samt PR og markedsføring
  • Kommunikation med Kitchen Collective’s kitcheneurs
  • Medvirke til at samle og koordinere arrangementer
  • Aktiv deltagelse ved evt. events og kampagner (enkelte kan ligge i weekender)
  • Understøtte og rådgive vores kitcheneurs om markedsføring
  • Planlægning i forbindelse med Street Food Festival
  • Ad hoc Administrations- og driftsopgaver

Vi forventer, at du:

  • har flair for at spotte de gode historier og har mod på at give dig i kast med at skrive om dem på vores blog og på vores sociale medier – eller har mod på at lære det
  • har antennerne ude i forhold til madkommunikation
  • er flydende i mundtlig og skriftlig dansk og engelsk
  • ikke er bange for at tage fat
  • Du må gerne have erfaring med kommunikation og iværksætteri – men det er ikke et krav.

Eventpraktikant(er) til CPH Food Space:

Primære arbejdsområder:

CPH Food Space og Kitchen Collective arbejder med at skabe en organiseringsform for Kitchen og Event Space. Som praktikant er du med til både at varetage daglig drift og udvikle organiseringsformen for denne forretning.

Opgaverne består blandt andet i:

  • Eventkoordinering på arrangementer og konferencer
  • Mulighed for at udvikle events med kunder og opsøge nye kunder
  • Mødeforplejning til husets gæster
  • Daglig ’drift’ af CPH Food Space – åbne, tænde lys, sørge for kaffe, opvask, lettere rengøring mm.
  • Ad hoc Administrationsopgaver

Vi forventer, at du:

  • Vil agere vært og nyder at byde folk velkomne
  • At du har lyst til at indgå i en omskiftelig hverdag fyldt med entreprenante madfolk
  • At du forstår at koordinere og eksekvere events

Fælles for alle stillingerne er at vi tilbyder:

  • Et udadvendt job med adgang til et stort netværk inden for madscenen
  • En legeplads for at udvikle madevents
  • Indblik i hvordan man omdanner ideer til arrangementer
  • Stor mulighed for at påvirke egne arbejdsopgaver
  • Mulighed for at opbygge relevant erfaring inden eventplanlægning og/eller kommunikation
  • Være en del af udvikling og afvikling af DKs største Street Food Festival i Aarhus og København, sammen med de skønneste mennesker fra en række street food event-organisationer.

Praktikopholdende er ulønnede og perioden kan tilrettelægges så det passer med dig.

Kommunikationspraktikanten arbejder primært fra Kitchen Collectives kontor på Aalborg Universitet i Sydhavnen, men også fra CPH Food Space i Den Grå Kødby. 

I Sydhavnen sidder du på kontor med vores kommunikationsansvarlige/kitchen manager, Bastian.

Praktikanterne i CPH Food Space arbejder primært i Kødbyen, Slagtehusgade 11, 1715 KBH V. sammen med vores CEO, Mia Maja, samt Eventmanager, Maria.

Normal arbejdstid er dagstimer i hverdage fra 9-17, men aften og weekend arbejde kan også forekomme.

Vi er selvfølgelig fleksible ift. evt. studiejob og eksamensopgaver sideløbende med praktikken.

Spørgsmål til stillingen i Sydhavnen: Kontakt Bastian på bastian@kitchencollective.dk eller 93844141

Spørgsmål til stillingen i Kødbyen: Kontakt Maria på maria@kitchencollective.dk eller 28760106

Send din ansøgning og CV til bastian@kitchencollective.dk  inden den 1. december. Vi holder samtaler i december.

Tiltrædelse januar/februar – alt efter hvordan det passer med dit studie.

Om Kitchen Collective

Kitchen Collective er en praktisk kulinarisk rugekasse, hvor gastronomiske idéer kan afprøves, udvikles og produceres i mindre skala. Kitchen Collective fungerer som et delekøkken for kulinariske iværksættere. Vi kalder dem for ”kitcheneurs”. Kitchen Collective hjælper kitcheneurs med at igangsætte deres madforretning, ved at skabe nye og anderledes udviklings- og salgsmuligheder for dem samt tilbyde fleksible produktionsfaciliteter.

Foruden at drive delekøkkener i København er Kitchen Collective også involveret i Street Food Festival CPH og Aarhus samt CPH Food Space, som der alt sammen vil være rig mulighed for at få erfaring med.

Se mere på www.kitchencollective.dk / www.cphfoodspace.dk / www.facebook.com/kitchencollective.dk