english

Produktudviling

Kitchen Collective tilbyder hjælp til produktudvikling, og vi kan hjælpe på hvilket som helst stadie – fra idegenering til lancering af nye madprodukter

  • Få en kok og produktudvikler med i køkkenet, der udvikler på din ide sammen med dig. Kompetencer matches den respektive opgave.

Pris 950 kr. ex moms. pr. time  (for medlemmer 750 kr. ex moms)

  • Få en sensorisk vurdering af dit produkt og en markedsvurdering af dit produkt fra en fokusgruppe sammensat af den passende målgruppe til produktet. Session på 2 timer.

Pris 2.500 kr. ex moms. pr. time

  • Få dit produkt vurderet af et professionelt smagepanel sammensat af forskere, produktudviklere, kokke. Session på 1-2 timer.

Pris 3.000 kr. ex moms. pr. time

  • Få sparring til udviklingen af din visuelle identitet, logo, emballage, mærkater mm. Kitchen Collective finder grafiker, designer, kunster, som matcher kravene til den respektive opgave.

Pris 3.500 kr. ex moms

 

 

Beeliving

Skærmbillede 2015-02-15 kl. 15.36.46

Beeliving har lejet Kitchen Collectives faciliteter med en gastronom og en produktudvikler. Beeliving kontaktede Kitchen Collective med grundidéerne til et nyt honning julesortimentet. Herefter udviklede Beeliving i fællesskab med en af Kitchen Collectives gastronom konkrete idéer til forskellige varianter. Idéerne blev til virkelighed i Kitchen Collective køkkenet og prototyper blev udvalgt. Næste skridt kunne være at lade Kitchen Collecrive facilitere smagstest i fokusgruppe eller professionel  smagspanel.