Vores delekøkken finder du på adressen: Sluseholmen 1, 2 sal, 2450 København SV.

Vores køkkenfaciliteter er delt op to zoner: rød og blå. Begge zoner er fødevaregodkendte.

Produktionskøkken

Du kan booke én zone, hvis du har en mindre produktion eller begge zoner hvis du har en større produktion. Se priser her

Rød zone:

Her får du råderet over:

  • Bordplads
  • Ovn m. 10 gastrostik, Huonö
  • El-komfur med kogeplader i støbejern
  • 1 industrikøleskab med fire hylder, som du kan bruge under produktion

Blå zone:

Her får du råderet over:

  • Bordplads
  • Ovn m. 10 gastrostik, Brönnum
  • Kipgryde 50 liter
  • Kipsteger med to uafhængige stegeflader
  • 1 industrikøleskab med fire hylder, som du kan bruge under produktion

 

Du medbringer selv til begge zoner:

  • Klude, viskestykker, skraldeposer
  • Rengøringsmidler
  • Film, poser, stanniol
  • Krydderier

Du er ansvarlig for:

  • Rengøre zonen efter brug
  • Behandle maskinerne efter anvisning og med respekt
  • Booke de timer i kalenderen som du bruger

I produktionskøkkenet finder du også følgende inventar:

  • Bjørn Varimixer AR-30 MK-1
  • Thermomix TM5
  • Stavblender Robot Coupe CMP350
  • Vacuumeringsmaskine GGM Gastro VTK401
  • Pålægsmaskine
  • Standardudstyr (Gryder, pander, knive, skærebrædder, gastrobakker, dørslag, skåle osv.)
  • Opvaskemaskine i separat opvaskerum, Wexiö WD-7E

Disse maskiner skal man dele.