Vores delekøkken finder du på adressen: Sluseholmen 1, 2 sal, 2450 København SV.

Vores køkkenfaciliteter er delt op i fire zoner: rød, blå (produktionskøkken), grøn (kold køkken) og gul (pakke område). Alle zoner er fødevaregodkendte.

Produktionskøkken

Vore produktions køkken er delt op i to zoner: rød og blå.

Du kan booke én zone, hvis du har en mindre produktion eller begge zoner hvis du har en større produktion. Zonerne koster hver i sær 200 kr ex moms i timen at leje.

Rød zone:

Her får du råderet over:

  • Bordplads
  • Ovn m. 10 gastrostik, Huonö
  • El-komfur med kogeplader i støbejern
  • 1 industrikøleskab med fire hylder, som du kan bruge under produktion

Blå zone:

Her får du råderet over:

  • Bordplads
  • Ovn m. 10 gastrostik, Brönnum
  • Kipgryde 50 liter
  • Kipsteger med to uafhængige stegeflader
  • 1 industrikøleskab med fire hylder, som du kan bruge under produktion

 

Du medbringer selv til begge zoner:

  • Klude, viskestykker, skraldeposer
  • Rengøringsmidler
  • Film, poser, stanniol
  • Krydderier

Du er ansvarlig for:

  • Rengøre zonen efter brug
  • Behandle maskinerne efter anvisning og med respekt
  • Booke de timer i kalenderen som du bruger

I produktionskøkkenet finder du også følgende inventar:

  • Bjørn Varimixer AR-30 MK-1
  • Thermomix TM5
  • Stavblender Robot Coupe CMP350
  • Vacuumeringsmaskine GGM Gastro VTK401
  • Pålægsmaskine
  • Standardudstyr (Gryder, pander, knive, skærebrædder, gastrobakker, dørslag, skåle osv.)
  • Opvaskemaskine i separat opvaskerum, Wexiö WD-7E

Disse maskiner skal man dele, med en evt. anden bruger af produktionskøkken eller kold køkken.