Praktikant til forårssemestret 2017

Kitchen Collective søger en praktikant til kommunikation, iværksætteri og drift

 

 

10714051_306669546205839_1585859811641774291_o kopi

 

Kitchen Collective har bevist, at der er et stort behov for delekøkkener, og derfor mangler vi gode, søde og hjælpsomme hænder. Vi vælter os i unikke historier om iværksætteres vej til markedet og muligheder for spændende events. Derfor søger vi en praktikant til at arbejde med kommunikation, iværksætteri og drift, der med stort gå på mod er klar til at arbejde for Kitchen Collective 30-37 timer om ugen.

 

Primære arbejdsområder:

Som praktikant er du med til både at udvikle vores kommunikation på sociale medier samt koordinere og markedsføre Kitchen Collectives aktiviteter. Opgaverne består blandt andet i:

  • Kommunikation på sociale medier, web og blog samt PR og markedsføring
  • Kommunikation med Kitchen Collective’s kitcheneurs
  • Medvirke til at samle og koordinere arrangementer
  • Aktiv deltagelse ved evt. events og kampagner (kan ligge enkelte i weekender)
  • Ad hoc Administrations- og driftsopgaver

 

Vi forventer, at du:

  • har flair for at spotte de gode historier og har mod på at give dig i kast med at skrive om dem på vores blog og på vores sociale medier
  • har antennerne ude i forhold til madkommunikation
  • er flydende i mundtlig og skriftlig dansk og engelsk
  • ikke er bange for at tage fat

Du må gerne have erfaring med kommunikation, iværksætteri og daglig drift– men det er ikke et krav.

 

Vi tilbyder:

  • Et udadvendt job med adgang til et stort netværk inden for madscenen
  • En legeplads for at skrive kreativt og formidle gode historier
  • Indblik i hvordan man omdanner ideer til arrangementer
  • Stor mulighed for at påvirke egne arbejdsopgaver
  • Mulighed for at opbygge relevant erfaring inden for kommunikation og administration

 

Praktikopholdet er ulønnet og perioden kan tilrettelægges så det passer med dit studie. Arbejdet foregår primært fra Kitchen Collectives kontor på Aalborg Universitet i Sydhavnen, hvor du vil sidde på kontor sammen med Kitchen Manager Rasmus Østerlund Larsen, men også fra CPH Food Space i Den Grå Kødby, hvor den ene stifter Mia Maja har kontor. Kontakt endelig Mia Maja på telefon 25327996 eller miamaja@kitchencollective.dk, hvis du har spørgsmål.

Send din ansøgning og CV til miamaja@kitchencollective.dk hurtigst muligt. Tiltrædelse januar/februar – alt efter hvordan det passer med dit studie.

 

Om Kitchen Collective

Kitchen Collective er en praktisk kulinarisk rugekasse, hvor gastronomiske idéer kan afprøves, udvikles og produceres i mindre skala. Kitchen Collective fungerer som et delekøkken for kulinariske iværksættere. Vi kalder dem for ”kitcheneurs”. Kitchen Collective hjælper kitcheneurs med at igangsætte deres madforretning, ved at skabe nye og anderledes udviklings- og salgsmuligheder for dem samt tilbyde fleksible produktionsfaciliteter.

Foruden at drive delekøkken er Kitchen Collective også involveret i Street Food Festival CPH og CPH Food Space, som der vil være rig mulighed for at få erfaring med.

Se mere på www.kitchencollective.dk / www.facebook.com/kitchencollective.dk