Vi er indgået i et videnssamarbjede, hvis formål er at skabe synergi mellem studerende og kitcheneurs via studenterprojekter, studenterpraktik og forskningssamarbejde.

www.ifs.aau.dk

I samarbejde med Kogekonerne 2.0 ApS kan Kitchen Collective tilbyde køkken i Ishøj. Køkkenet tilhører kogekonerne og kaldes “Gourmetladen”.

www.kogekonerne.dk

CPH Food Space er en platform, hvor madfolk mødes og skaber nye virksomheder, nye madkoncepter og nye madprodukter inden for den blomstrende kreative fødevarer scene.
CPH Food Space blev også hjem til Kitchen Collective, fordi vi står for driften af Kitchen og Event Space.

Street Food Festival CPH blev for første gang afholdt i 2016 og er skabt af partnerne Rebel Food, Kødbyens Mad og Market og Kitchen Collective. Læs mere om festivalen her.

Nordic Foodworks – Forretningsudvikling i fødevare- og madkulturbranchen. Kitchen Collective har benyttet Nordic Foodworks til forretningsudvikling og vi har samarbejdet omkring skabelsen af CPH Foodspace.

Matilde Digmann er Art Director, illustrator og grafisk designer og Matilde er vores samarbejdspartner på udvikling af visuelle identiteter, tryksager og webløsninger for vores kitcheneurs.

www.matildedigmann.dk

Vi samarbejder med Ernæring- og Sundhedsuddannelsen på Professionshøjskolen Metropol om cases til undervisningen.

www.phmetropol.dk

RSVP is an online platform that makes it easy and simple for Organizers to plan and manage their gastro events. The team also selects pop-ups from around the world for you to discover and book on their site.

www.rsvp-popup.com

FFE-YE har bidraget med et legat, som har muliggjort, at vi har kunnet dække nogle af vores vigtigste startsomkostninger.

www.ffe-ye.dk

Kitchen Collective er sparringspartner for Københavns Kommune, når det gælder at aktivere køkkener og udvikle nye salgsteder for det kulinariske København.

www.kk.dk

HIP har lavet en pakke til dem, der vil starte fødevareproduktion og -salg. Kitchen Collective er en af foredragsholderne i forløbet.

www.hiph.dk

Vi samarbejder om konferencer, festivaler o.lign. Slow Food er en international forening for bevaring af det traditionelle madhåndværk.

            www.slowfoodcopenhagen.dk

Rebel Food laver streetfoodmarkeder i sommerhalvåret. Vi har lavet Street Food Festival CPH sammen og sparrer med hinanden om en masse madprojekter.

www.rebelfood.dk

Grundsmag er en fin butik i Roskilde, der tilbyder hverdagsmad, friskbagt brød og en madskole. Medejer Marie Vedel var derudover også med til at starte Kitchen Collective i 2015.

www.grundsmag.dk

Kitchen Collective køber kvalitetskøkkenudstyr til køkkenerne i HW Larsen. HW Larsen var sponsor af prisuddelingen til Street Food Festival CPH.

www.hwl.dk/da

Kitchen Collective har bidraget til at udvikle et forløb v. COOP for små producenter, om hvordan man som producent nemmere kommer i detailbutikker med sine madprodukter.

www.coop.dk

Vi er indgået i et samarbejde, hvis formål er give Kitcheneurs lettere adgang til gode råvarer. Kitcheneurs kan kontakte os for at høre nærmere om leverandøraftaler.

www.hoka.dk 

Fooducer er mødested for hele fødevarebranchen. Vi samarbejder om at give producenter nogle unikke muligheder for sparring til udviklingen af produkter.

www.fooducer.dk