Om Kitchen Collective

Kitchen Collective har siden starten af 2015 hjulpet kulinariske iværksættere i gang ved at tilbyde professionelle fleksible produktionsfaciliteter. Kitchen Collective er startet ud fra et ønske om at bidrage til en mere mangfoldig madkultur. Kitchen Collective ønsker at hjælpe kulinariske iværksættere i gang ved at aktivere overskudskapacitet i allerede eksisterende køkkener.

Da der i opstartsfasen for kulinariske iværksættere ikke er et behov for et køkken fuldtid, så vi muligheden i at flere iværksættere kunne dele det samme køkken.

Vi tilbyder delekøkkener i både København og Aarhus.

 

Kitcheneur

 

· Indtil nu har Kitchen Collective hjulpet ca 90 kitcheneurs i gang og 54 kitcheneurs deler lige nu 3 køkkener.

· 50% af vores kitcheneurs siger, at Kitchen Collective er deres eneste mulighed for at få adgang til et professionelt køkken.

· 38,5% af vores kitcheneurs siger at deres omsætning er blevet betydeligt højere siden de meldte sig ind i Kitchen Collective.

 

 

 

Kitchen Collective er et delekøkken, hvori det er muligt at afprøve idéer og produktioner i fødevaregodkendte faciliteter.

 

Netværk og Inkubator

Kitchen Collective er en praktisk kulinarisk rugekasse, hvor madideer kan udvikles, testes og produceres i mindre skala.

Hvad enten man ønsker at arbejde med udvikling af nye madprodukter, alternativ catering eller street food, møder vi kulinariske iværksættere i øjenhøjde og hjælper dem på et helt praktisk plan med at komme i gang.

Vi kalder os en praktisk rugekasse, da vores hjælp til at komme i gang primært er drevet gennem det netværk af kitcheneurs, der bruger vores køkkener. Når man er kitcheneur i Kitchen Collective, bliver man en del af et netværk blandt helt nye og mere etablerede madiværksættere, der alle er klar til at dele ud af sine erfaringer omkring opstart, drift, certificeringer, muligheder, barrierer mm.

Igennem de første 2 år har 83 virksomheder været medlemmer af Kitchen Collective, og vi ønsker til enhver tid at styrke netværket og samarbejdet mellem vores kunder.

 

Manifest

Kitchen Collective vil bidrage til en bedre madkultur i Danmark ved at udklække nye virksomheder, der forholder sig bevidst til de råvarer der anvendes og det miljø der omgiver virksomheden. Vi arbejder med mennesker, der laver mad med bevidsthed.

 

Hvem er vi

Kitchen Collective er stiftet af Mia Maja Hansson og Marie Vedel i 2014 ud fra et ønske om at bidrage til en mere mangfoldig madkultur.
Marie Vedel er udtrådt sommeren 2016 for at fokusere på andre madprojekter.

Rasmus Østerlund Larsen og Mia Maja Hansson

Rasmus Østerlund Larsen og Mia Maja Hansson

Mia Maja Hansson er et kæmpe madøre og har derigennem en helt naturlig interesse i at arbejde for, at der kommer nyt og spændende mad. Det var et miks af mange kokkevenner og et arbejde inden for iværksættermiljøets økosystem i København, der drev ideen om at flere kunne deles om et køkken.

Driften i Kitchen Collective varetages af Kitchen Manager Rasmus Østerlund Larsen, der er uddannet inden for kreativ ledelse fra CBS. Rasmus står for den daglige drift og medlemshåndtering i køkkenerne.

 

 

I Kitchen Collective arbejder vi alle for at møde iværksætteren i øjenhøjde, og vi sætter en ære i at skabe venskabelige arbejdsrelationer med fokus på at hjælpe hinanden, der fordrer et positivt arbejdsmiljø for alle brugere af køkkenet.