_93D1339

 

Køkkenet er på Aalborg Universitet i Sydhavnen, Frederikskaj 10 D, 2450 KBH SV. Køkkenet ligger helt ud til vandet. Køkkenet kan bruges af folk med medlemsaftale med Kitchen Collective.

Køkkenet bruges også af andre, og det er derfor vigtigt, at det respekteres ikke at bruge deres materialer og tørvarer. Disse er markeret med labels “Integrated Food Studies”.

I køkkenet er der to køleskabe, som man har adgang til, mens man er i køkkenet. Ønsker man opbevaringsplads i køleskab, kan det bookes her.

Efter brug  og rengøring af køkkenet bæres skraldet til Frederikskaj 12. Organisk skrald, pap, flasker mm skal i skraldeskuret. Koden er 7913.

Det er brugerens eget ansvar, at madproduktioner udføres efter gældende regler for hygiejne. Det er vigtigt, at det tydeligt er markeret med skilte, hvem hvilke varer i køleskabet og på hylderne tilhører. Det er også brugerens eget ansvar at udføre egenkontrol.

 

For at kunne opretholde denne billige udlejningspris, skal man som bruger selv medbringe følgende:

  • Alle tørvarer (også salt, pebber, sukker mm.)
  • Forstykker, viskestykker, klude
  • Staniol, film, bagepapir o.lign.
  • Hvis man er en flittig bruger af vores køkken, kan man få opbevaringsplads, så man slipper for at tage disse fornødenheder med hver gang. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

Se yderligere retningslinjer for brug af køkken her.

Kitchen Collective stiller et meget funktionelt køkken til rådighed, der indeholder inventar til mange forskellige produktioner.

Køkkenet indeholder bl.a.:

  • Gryde, 20 L
  • Gryde, 50 L
  • Kasserolle, 3 L
  • Sautepande
  • Pander
  • Dørslag
  • Stål skåle
  • Si
  • Målekander
  • Gastrobakker
  • Robot Coupe snitter R402
  • Robot Coupe CMP 350 stavblender
  • Bjørn varimixer
  • Thermomix
  • Vaccum Packer Machine, model Ggmgastro VTK401 (medbring selv vacuum poser)
  • Knive
  • Skærebræder
  • Tag-tøj
  • Piskeris
  • Kagerulle

 

Plan over faciliteterne

AAU Campus med affaldsplacering