Gourmetladen har adressen Torslunde Bygade 1, Torslunde, 2635 Ishøj. Køkkenet kan bruges af folk med medlemsaftale hos Kitchen Collective.

Køkkenet bruges også af andre, og det er derfor vigtigt, at det respekteres ikke at bruge deres materialer og tørvarer.

I køkkenet er der et køleskabe/fryser, som man har adgang til, mens man er i køkkenet. Man kan ikke have varer på køl/frys, medmindre man har booket køkkenet to eller flere dage i træk.

Fast tørvarelager/køl/frys ikke muligt. Det er muligt at tilkøbe i vores køkken i Sydhavn her.

Brugeren af køkkenet har selv ansvar for at gøre rent i køkkenet efter brug. Efter rengøring af køkkenet bæres skraldet til containeren

Det er desuden brugerens eget ansvar, at madproduktioner udføres efter gældende regler for hygiejne. Det er også brugerens eget ansvar at udføre egenkontrol.

For at kunne opretholde denne billige udlejningspris, skal man som bruger selv medbringe følgende:

  • Alle tørvarer (også salt, pebber, sukker mm.)
  • Forstykker, viskestykker, klude
  • Staniol, film, bagepapir, skraldesække o.lign.
  • Hvis man er en flittig bruger af vores køkken, kan man få opbevaringsplads, så man slipper for at tage disse fornødenheder med hver gang. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

Timeprisen i Gourmetladen er 200 kr ex moms i timen og 2000 kr ex moms for en heldagsleje (10 timer+) Man skal minimun booke tre timer i køkkenet.

Se yderligere retningslinjer for brug af køkken her.

OBS: Der er ikke mulighed for fremvisning af køkkenet Gourmetladen (se billeder)

Kitchen Collective stiller et meget funktionelt køkken til rådighed i samarbejde med Kogekonerne 2.0 ApS, der indeholder inventar til mange forskellige produktioner. Se inventarliste (kommer snart)