Åbning af Kitchen Collective

IMG_0735

Fødevareminister Dan Jørgensen var 8. januar forbi Kitchen Collective. Her lavede han en surdej, som det fremtidige brød i Kitchen Collective skal laves på. Samarbejdet mellem Aalborg Universitet og Kitchen Collective er nu for alvor skudt igang, og det glæder vi os til at fejre med Jer.

Fredag d. 30. januar 2015, kl. 15.00 til 17.00 er der indvielse af samarbejdet mellem Kitchen Collective og Integrated Food Studies, Aalborg Universitet København, samt officiel åbning af Kitchen Collective køkkenet.

Kitchen Collective og Aalborg Universitet København har indgået i et nyt samarbejde om et unikt videns- og udviklingsarbejde mellem universitet og kulinariske start-ups.

Kitchen Collective er en praktisk kulinarisk rugekasse, hvor gastronomiske idéer kan afprøves, udvikles og produceres i mindre skala. Kitchen Collective hjælper kulinariske iværksættere med at realisere deres madideer ved at tilbyde billige og fleksible produktionsfaciliteter.

Kitchen Collective vil bidrage til en bedre madkultur i Danmark ved at udklække nye virksomheder, der forholder sig bevidst til de råvarer der anvendes og det miljø der omgiver virksomheden. Kitchen Collective arbejder med mennesker, der laver mad med bevidsthed.
Vi kalder dem kitcheneurs.

Formålet med videnssamarbejdet er at skabe synergi mellem studerende og kitcheneurs via studenterprojekter, studenterpraktik og forskningssamarbejde.

I forbindelse med åbningen vil der være et mindre program indeholdende velkomst og officiel åbning af professor Niels Heine Kristensen og Kitchen Collective. Gæsterne til åbningen vil få en kort introduktion til Kitchen Collective’s kommende aktiviteter, og det bliver også muligt at møde forskellige kitcheneurs for hvem, Kitchen Collective håber at gøre en forskel.

Der vil være lettere forplejning lavet af forskellige kitcheneurs til de fremmødte.

KLIK HER FOR TILMELDING – SENEST 25. JANUAR 2015

Tid og sted:

Indvielse finder sted fredag d. 30. Janaur kl. 15.00-17.00.
Adressen er Frederikskaj 10 A, 2450 København SV, Food Scape Lab.

 

Vi planlægger senere at tage videre på Copenhagen Street Food, hvor folk kan få stillet sult og tørst.

Skærmbillede 2015-01-13 kl. 17.28.47